Om oss

Om Valöskär Redovisning AB

Företaget har funnits sedan år 2000, först som enskild firma och sedan år 2014 som aktiebolag. Ny besättning har mönstrat på längs resans gång, men den ursprungliga visionen och idén med verksamheten är densamma. Idag är vi sex medarbetare som vill göra skillnad genom att alltid vara i ett ständigt förbättringsarbete och aldrig någonsin sluta att engagera oss.


Vi vill hjälpa till med att frigöra din tid. Vi tycker att du ska arbeta med att skaffa intäkter och investera i din egen eller företagets framtid istället för att i sista minuten bli sittande med papper och siffror som du inte känner dig säker på. Vi vill leverera med kvalitet, intressera oss för dina projekt och på så vis underlätta för en positiv utveckling för ditt företag eller din förening såväl som för dig privat.   


Våra kunder och samarbetspartners är småföretagare eller företräder föreningar, och många branscher och inriktningar finns representerade. Vi har kunder som endast behöver tillfällig hjälp och de som velat ha en permanent lösning.  Alla är lika välkomna!


Välkommen att boka tid för ett kostnadsfritt första möte

 
 
 
 

Valöskär Redovisning AB    Sörhallstorget 10    417 63 Göteborg    Email: mail@valoskar.se    Telefon: 031-701 46 30

Copyright © All Rights Reserved