Vad kan vi göra för dig?

Vad kan vi göra för dig?

Vi kan sköta din löpande redovisning och din fakturering. Vi kan också betala ut löner, hantera din kund- och leverantörsreskontra, upprätta bokslut, årsredovisningar, deklarationer och biträda vid övriga administrativa ärenden.


Du kan självklart göra din bokföring själv, men det förutsätter att du har goda kunskaper, att du är intresserad och att du har tid över. Bokföringen är ett verktyg som hjälper dig att följa upp resultatet och att styra verksamheten mot de mål du har satt upp. Vet du säkert hur du ska redovisa intäkter, kostnader, löner, skatter och avgifter så att det inte blir fel? Svaren på många frågor som har med din verksamhet att göra finns i bokföringen, och det är ju bland annat därför som det är så viktigt att den perfekt speglar verkligheten och att du därför kan vara trygg med att visa upp dina siffror för skatteverket, för bankerna som du kanske vill låna av och andra myndigheter som kanske behöver få information om hur det går för ditt företag.


 

Har du tid? Hinner du med din fakturering, dina betalningar och dina löneutbetalningar? Vet du att dina kunder betalar till dig i rätt tid? Har du  ork över till din administration? Det finns ingen verksamhet som inte har papper, papper och mer papper som ska skötas på rätt sätt och i rätt tid. Hinner du med det som ska göras?


 

Har du råd att anlita hjälp? Vi tror att den tid du frigör genom att lämna bort allt eller en del av ekonomiarbetet, ger dig möjlighet att skapa fler intäkter istället eller rentav en behagligare tillvaro. Det är detta du tjänar på att överlåta redovisning och administration till en byrå.  Fråga dig själv om du i längden har råd att sköta allt själv, och fundera på vad din egen tid är värd.


Kom med förslag på vad som skulle kunna ingå i uppdraget och så diskuterar vi det och hur lång tid det kan beräknas ta. Efter en tids provkörning så kan vi självklart bestämma ett fast pris.


Låter detta intressant? Då föreslår vi att du skickar ett mail till oss på adressen mail@valoskar.se. Du kan också ringa Jörn Ryttinger som bland annat ansvarar för våra kundbokningar på mobilnummer 0708-49 08 41.


Valöskär Redovisning AB    Sörhallstorget 10    417 63 Göteborg    Email: mail@valoskar.se    Telefon: 031-701 46 30

Copyright © All Rights Reserved